Brug rabatkoden ‘STAYSAFE25’ ved betaling og spar 25% på ALT • Fri fragt lige til døren✨

Returnering

Returnering skal være nem og simpel.

Hos os har du 14 dages fuld returret og vi sender dig returseddel og returlabel, så du hurtigt og nemt, kan returnere eventuelle varer, hvis du får brug for det. Skriv til os og så sender vi returlabel til dig på mail. 

Secondhand-varer kan returneres, men ikke refunderes. 

Fortrydelsesfristen på køb af nye varer udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb.

Du skal udfylde returneringsformular og påsætte returlabel på pakken.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder hele eller en del af dit køb.

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

OBS særlige varer, som parfume, accessoires mm. tages kun retur i ubrudt tilstand. Varer uden hang-tags tages ikke retur. Sko må ikke være gået i og have synlige tegn af brug. Derudover skal alle varerne være i original emballage og med mærker på tøjet. Derudover skal skotøjsæsker sendes retur, og fragtlabel må ikke sættes direkte på æsken.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev