Brug rabatkoden ‘STAYSAFE25’ ved betaling og spar 25% på ALT • Fri fragt lige til døren✨

Hvem er vi

Moon, Mommy & Me er stiftet af Christina og Catharina i 2019. Vores ambition er at skabe et univers, hvor forkælelse til dig og dine går hånd i hånd med kvalitet og bæredygtighed. Vi har udvalgt de lækreste brands med fokus på kvalitet og bæredygtighed. Desuden skal det skal være nemmere at sælge og købe secondhand med garanti for kvalitet.

Vores tanke er, at vi skal blive bedre til at supplere vores garderobe med secondhand-tøj – Og købe lækre varer fra nyt, som kan holde igen og igen. Derfor skal man både kunne købe nye kollektioner og secondhand hos os. Både til dig og dine børn. Men kun det lækreste er godt nok!

Secondhand er bæredygtigt og godt for både økonomien og miljøet! Problemet er bare, at det ofte er besværligt at sælge sit tøj og svært at købe secondhand, da man ikke er sikker på kvaliteten og sælgers profil. Dét ønsker vi at lave om på - Det skal det være nemmere både at sælge og købe secondhand-tøj.

Vi kommer ud af en stor familie med masser af børn. Selv har vi to børn hver og går op i kvalitet til os selv og ikke mindst til vores børn. Vi har stort fokus på at udvælge brands, der fokuserer på kvalitet og bæredygtighed. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev