Undgå pakkeshop 📦 Fri levering til døren på alle ordrer over 299 ,- 🛵 Levering 1 - 2 hverdage 💛 Gratis ombytning 🍀

Hvem er vi

Moon, Mommy & Me er stiftet af de tre søstre Henriette, Christina og Catharina i 2019. Vores ambition er at skabe et univers, hvor forkælelse til dig og dine går hånd i hånd med kvalitet og bæredygtighed. Vi har udvalgt de lækreste danske brands med fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Desuden skal det skal være nemmere at sælge og købe secondhand med garanti for kvalitet.

Vores ambition er, at vi skal blive bedre til at supplere vores garderobe med secondhand-tøj – Og købe lækre varer fra nyt, som kan holde igen og igen. Derfor skal man både kunne købe nye kollektioner og secondhand hos os. Både til dig og dine børn. Det behøver ikke være enten/eller - Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget!

Men kun det lækreste er godt nok! Secondhand er bæredygtigt og godt for både økonomien og miljøet! Problemet er bare, at det ofte er besværligt at sælge sit tøj og svært at købe secondhand, da man ikke er sikker på kvaliteten og sælgers profil. Dét ønsker vi at lave om på - Det skal det være nemmere både at sælge og købe secondhand-tøj.

Vi kommer ud af en stor familie med masser af børn. Selv har vi to børn hver, og går op i kvalitet til os selv og ikke mindst til vores børn. Vi har stort fokus på at udvælge danske brands, der fokuserer på kvalitet og bæredygtighed, og vi håber, at du får en god oplevelse her på siden.